0

Pornstar Series - Anna Bell Shower Sex Set

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

De Anna Bell Shower Sex Set is perfect voor gebruik onder de douche. De Shower Mount zuigt zich, door zijn sterke zuignap, gemakkelijk vast aan elk glad oppervlakte die je maar kunt bedenken. Daarnaast is deze ook nog eens goed te verstellen in meerdere hoeken, precies wat je verwacht.

De masturbator heeft een gerepliceerde vagina van Anna Bell en tevens een nauwe opening. Aan de binnenzijde vind je een gevarieerde structuur die je de perfecte stimulatie geeft bij gebruik. Door het materiaal voelt de sleeve levensecht aan en ben je verzekerd van een fijne penetratie. De masturbator warmt op natuurlijke wijze op bij gebruik, maar je kunt de sleeve van tevoren ook in warm water opwarmen. Door de handige dop aan de onderzijde kun je zelf bepalen hoe strak het aan de binnenkant moet worden, dit doe je door de dop te openen of juist af te sluiten. De stevige behuizing heeft een goede grip, daardoor is hij makkelijk te hanteren. De dop aan de bovenzijde heeft een extra functie, draai de dop er af en deze kun je gebruiken als houder voor je telefoon. Op deze manier kun je genieten van de stimulatie van de masturbator, maar ook van spannend visueel content. Daarnaast heeft de sleeve een speciale gleuf aan de zijkant waar je eventueel een kleine bullet vibrator in kunt plaatsen. Elk standaard formaat bullet glijdt hier gemakkelijk in en dit zorgt voor een extra sensatie tijdens het gebruik.

De sleeve en behuizing zijn eenvoudig schoon te maken met toycleaner en warm water. Het is belangrijk dat je de sleeve goed laat opdrogen en naderhand behandelt met onderhoudspoeder voor een langere levensduur. Vermijd het gebruik van siliconen glijmiddel, dit breekt het materiaal van de sleeve af. De gehele set kun je na het schoonmaken bewaren in de meegeleverde toybag.

Alternatieven die wij aanraden
-
+