0

SenseTube Virtual Reality Masturbator - Zwart

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

De SenseTube is een Virtual Reality Masturbator en is uitgerust met de nieuwste technieken op dit gebied. Je speelt een actieve rol in jouw eigen erotische theater als je de masturbator combineert met de gekoppelde apps. De technologie in de SenseTube gaat verder dan de reguliere masturbators voor mannen!

De SenseTube is te gebruiken in combinatie met de SenseMax SenseVR en je kunt de masturbator dus synchroniseren met de gratis virtual reality app van SenseMax. Dit geeft een extra sensatie, stimulatie en ervaring aan je seksspeeltje én aan je nachtelijke uurtjes. Daarnaast kun jij ook zelf bepalen tot hoe ver je de druk opvoert, want de rekbare behuizing kun je inknijpen om de binnenkant strakker te maken. Kies tussen 5 verschillende vibratiestanden en 18 snelheden met pulsaties voor de allerbeste stimulatie. Met de SenseTube Wall Mount kun je tevens genieten van hands-free stimulatie door 'm op vlakke ondergronden te zetten. Of natuurlijk in de douche! Gebruik de MAX-knop en je SenseTube Masturbator zal automatisch naar de meest intense stand gaan. Zodra je je masturbator hebt gesynchroniseerd met de app zal tevens de meest intense scene worden afgespeeld voor maximaal plezier.

Je kunt de SenseTube eenvoudig reinigen door 'm af te spoelen onder de kraan. Hij is namelijk geheel waterproof en met zowel toycleaner als warm water schoon te maken. De uitneembare sleeve kun je omkeren en afspoelen. Laat 'm altijd na die tijd even drogen en spray de sleeve in met toycleaner om nare geurtjes te voorkomen.

Alternatieven die wij aanraden
-
+